HEAVENLYGOODS

A Heaven and Golden Zrt. egy már több évtizede működő nagykereskedelmi vállalkozásból nőtte ki magát. Az export-import kereskedelemben szerzett tapasztalatok és egy régóta vágyott cél elérése érdekében 2019-ben megalapult – kizárólag – sajátmárkás (privet label) termékeket értékesítő nagykereskedelmi vállalatunk.

Célunk és feladatunk, hogy nemzetközi színtéren jelenlévő gyártók általunk kiválasztott termékeit Magyarország és a környező országok piacára bevezessük és menedzseljük, hogy a termékek megfelelő helyen, módon és minőségben legyenek elérhetőek a fogyasztók számára.

Hiánypótló szereplőként fontosnak tartjuk, hogy a termékeket nem csupán importáljuk és továbbértékesítjük, hanem utógondozzuk a kiskereskedelmi partnerek felé. Partnereink számára biztosítjuk az optimális minőségű és mennyiségű marketing kommunikációs eszközöket.  Mindemellett fontosnak tartjuk a kiskereskedelmi és fogyasztói vélemények elemzését és visszacsatolását  a gyártó felé.

Részt veszünk közös termékfejlesztésekben a gyártókkal, hogy az általunk ismert piac igényeinek megfelelő minőségű, ár-érték arányú és megjelenésű termékek kerüljenek gyártásra és  végül a polcokra.

Fő profilunknak számító sajátmárkás termékek alatt az általunk felállított kritériumok szerint kiválasztott és saját H&G védjeggyel ellátott termékeket értjük.

A „Heavenly Goods” mottónk kifejezi mindazt, amivel foglalkozunk. Olyan alternatívát teremtünk az ismert brandek termékeivel szemben, amik ugyanolyan vagy akár jobb minőségben és jobb ár-érték arányban kerülnek bevezetésre a célpiacokra.

 

Izsó Tamás vezérigazgató

Legyen Ön is viszonteladónk!

Ha Önt is érdekelik termékeink, vegye fel velünk a kapcsolatot és értékesítő kollégánk hamarosan jelentkezni fog egy személyre szabott ajánlattal.HEAVEN AND GOLDEN ZRT.

Székhely: 2170 Aszód, Céhmester utca 7.
Telefon: +36 70 416 2174
Adószám: 26676788-2-13
Cégjegyzékszám: 13-10-041910

E-mail: info@heavenandgolden.com
Web: www.heavenandgolden.com

Az oldal tetejére