A Heaven and Golden Zrt. valójában egy régi vállalkozás továbbfejlesztése, amely több évtizedes vállalkozói háttérből, export-import nagykereskedelemben szerzett szakmai tapasztalat alapján alakult egységes, önálló vállalattá zártkörűen működő részvénytársaság formájában, melynek telephelye Budapest.
Alapítója Izsó Tamás vezérigazgató, akinek elképzelései, munkája és szakmai tudása egy jó csapatmunkával kísérve napjainkra egy régen kitűzött cél megvalósulását eredményezték.
A Heavenly Goods mottó pontosan az a filozófia, amely a cég ideológiáját jellemzi és az a valóság, amely fejlődését napjainkig is sikeressé tette.

Cégünk fő profilja az FMCG termékek beszerzése, forgalmazása a hazai piacon. Portfóliónk 60%-a ezen termékek széleskörű választékából áll. Édesség, kávé, üdítő, tea, tartós élelmiszer, illatszer, kozmetikum, egészség- és szépségápolási termékek, bio termékek, továbbá gluténmentes, laktózmentes, diabetikus termékek, vegyiáru, háztartási termékek, ajándékok, szezonális termékek szerepelnek FMCG kínálatunkban.

Az értékesítés szükségleteinek kielégítése érdekében tovább kellett gondolkodni azon, hogy a jelenlegi és új partnereink számára minőségi, impozáns megjelenésű és kiváló ár-érték arányú termékek kínálatát vezessük be a magyar és külföldi piacon, továbbá alternatívákat teremtsünk a száguldó Modern Trade hálózatokkal szemben.

Az elmúlt 15-20 év rendkívül sok változást hozott a vásárlási szokásokban. Úgy gondoljuk fontos ehhez igazodnunk az értékesítési oldalon, mivel a felmérések szerint a saját márkás termékek piaci részesedése még sosem volt olyan magas, mint jelenleg, és a kereskedelmi láncok marketingtevékenységében is egyre nagyobb szerepet kapnak a saját védjeggyel ellátott árucikkek. Nemcsak forgalmazzák ezeket, hanem gyártanak, termékfejlesztéssel és marketinggel is foglalkoznak. (A gyártói márkák piaci pozíciója Magyarországon azért maradt erős, mert szélesítették kínálatukat viszonylag sok úgynevezett B márkával, illetve a gyártók gyakran kínálják ezeket árengedményes akciókban.) Ma már a saját márka nem a rosszabb minőséget jelenti alacsony áron, hanem kedvezőbb áron jó minőségű termékek jutnak el az üzletekbe, hiszen ezek az árucikkek is ugyanazon a minőségellenőrzési és biztonsági teszteken esnek át, mint a gyártói termékek, mielőtt a polcokra kerülnének.

Az FMCG termékek értékesítése mellett tehát saját márkás  termékeket is forgalmazunk. Célunk ezen termékcsoportok palettájának folyamatos bővítése és minél több új, kiváló minőségű termék beszerzése, értékesítése versenyképes piaci árakon, amelyeket H&G logóval látunk el.

 

Raktárépületünk és irodáink minden EU-s követelménynek megfelelnek, így több ezer féle árucikk érhető el portfóliónkban partnereink nagy megelégedésére. Megrendelőink a honlapon leírt feltételek figyelembevételével kiszállítást kérhetnek cégünktől. Képviselőink rendszeresen látogatják ügyfeleinket illetve webáruházunkon keresztül regisztrált vásárlóink az internetes felületen is összeállíthatják rendeléseiket, amelyeket 48-72 órán belül kiszállítunk.

Évek óta dinamikusan fejlődő cégünk jól átlátható és követhető integrált vállalatirányítási rendszerrel, a vevők és a piaci rések igényeihez igazodva, bő választékkal tör előre a versenyben, viszont prioritásként megőrizve azt az elvet, hogy teljesen más termékek jelennek meg nálunk saját márkásként kizárólagosan forgalmazva, mint amelyeket eddig a magyar kereskedők megszokhattak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy egyedi és mégis exkluzív termékekkel újítsuk meg és egészítsük ki a jelenleg ismert márkák piaci kínálatát.

A Heaven and Golden Zrt. rendkívül nagy figyelmet fordít arra, hogy nemzetközi kapcsolatait folyamatosan építse, külföldi kiállítások állandó résztvevője és az ott összegyűjtött információkat a fejlődés érdekében kamatoztatja.
Célunk, hogy egyre több exkluzív saját márkás termék kizárólagos disztribúcióját megszerezzük és tovább erősítsük vállalatunk piaci pozícióját.
A H&G (Heavenly Goods) logót ki kell érdemelni, ez ebbe a körbe tartozó termékeknek a vezetőség által megfogalmazott értékeket kell képviselnie, ami a kiváló minőség, ár és design harmóniája.

Márkás, válogatott, minőségi termékeket szállítunk!

Legyen Ön is viszonteladónk!

Ha Önt is érdekelik termékeink, vegye fel velünk a kapcsolatot és értékesítő kollégánk hamarosan jelentkezni fog egy személyre szabott ajánlattal!

HEAVEN AND GOLDEN ZRT.

Székhely: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon: +36 70 416 2174
Adószám: 26676788-2-42
Cégjegyzékszám: 01-10-141387

E-mail: thomas.izso@heavenandgolden.com
Web: www.heavenandgolden.com

Az oldal tetejére