HEAVENLY GOODS

Gyártóknak/Beszállítóknak

A Heaven and Golden Zrt. folyamatosan beszállító/gyártó cégeket, franchise partnereket keres a profiljába tartozó összes termék kategóriában!

Cégünk Magyarországon egyedülállóan olyan nagykereskedés, ahol a termékeink 80%-át a saját márkás (private label) termékek uralják és a jövőben is arra törekszünk, hogy ezen termékek határozzák meg cégünk többségi kínálatát.
Kiemelt figyelemmel kezeljük azokat a beszállítókat és gyártókat, akik velünk közösen együttműködve keresnek olyan hosszútávú, tartalmas értékesítési potenciálokat, amelyeket cégünk tartósan és egyedien képvisel.

Filozófiánkat a jó minőség, versenyképes ár és impozáns design harmóniája jellemzi. A társadalom minden rétege számára elérhető termékek jelentenek számunkra kihívást és profi szervezettséggel, összehangolt munkával vezetjük be ezeket az újdonságokat a belföldi és igény szerint külföldi piacon egyaránt. Minden saját márkás terméket H&G (Heavenly Goods) logóval látunk el.

Közösen egyeztetett kritériumok és feltételek alapján étékesítési disztribúciót biztosítunk kiskereskedőkön, nagykereskedőkön majd multinacionális cégeken keresztül. 

Webkatalógusunk minden partnernek segítséget nyújt abban, hogy termékeit ismertté tegyük és minden potenciális érdeklődőt elérjünk, informáljunk.
Célunk az, hogy a forgalom növekedését meglévő és új beszállító, franchise partnereinkkel tudatosan építsük. Külföldi partnerek esetén Magyarországon a bevezetendő termék kizárólagos forgalmazására törekszünk.

Legyen Ön is viszonteladónk!

Ha Önt is érdekelik termékeink, vegye fel velünk a kapcsolatot és értékesítő kollégánk hamarosan jelentkezni fog egy személyre szabott ajánlattal.HEAVEN AND GOLDEN ZRT.

Székhely: 2170 Aszód, Céhmester utca 7.
Telefon: +36 70 416 2174
Adószám: 26676788-2-13
Cégjegyzékszám: 13-10-041910

E-mail: info@heavenandgolden.com
Web: www.heavenandgolden.com

Az oldal tetejére