HEAVENLY GOODS

Gyártóknak/Beszállítóknak

A Heaven and Golden Zrt. folyamatosan beszállító/gyártó cégeket, franchise partnereket keres a profiljába tartozó összes termékkategóriában!

Cégünk  olyan nagykereskedés, ahol a termékeink nagy részét FMCG termékek alkotják, a maradék részt  pedig a saját márkás (private label) termékek képviselik.
Kiemelt figyelemmel kezeljük azokat a beszállítókat és gyártókat, akik velünk közösen együttműködve keresnek olyan hosszútávú, tartalmas értékesítési potenciálokat, amelyeket cégünk tartósan és egyedien képvisel.

Filozófiánkat a jó minőség, versenyképes ár és impozáns design harmóniája jellemzi. A társadalom minden rétege számára elérhető termékek jelentenek számunkra kihívást és profi szervezettséggel, összehangolt munkával vezetjük be ezeket az újdonságokat a belföldi és igény szerint külföldi piacon egyaránt. Minden saját márkás terméket H&G (Heavenly Goods) logóval látunk el.

Közösen egyeztetett kritériumok és feltételek alapján étékesítési disztribúciót biztosítunk kiskereskedőkön, nagykereskedőkön majd multinacionális cégeken keresztül. 

Célunk az, hogy a forgalom növekedését meglévő és új beszállító, franchise partnereinkkel tudatosan építsük. Külföldi partnerek esetén Magyarországon a bevezetendő termék kizárólagos forgalmazására törekszünk .

Legyen Ön is viszonteladónk!

Ha Önt is érdekelik termékeink, vegye fel velünk a kapcsolatot és értékesítő kollégánk hamarosan jelentkezni fog egy személyre szabott ajánlattal!

HEAVEN AND GOLDEN ZRT.

Székhely: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Telefon: +36 70 416 2174
Adószám: 26676788-2-42
Cégjegyzékszám: 01-10-141387

E-mail: thomas.izso@heavenandgolden.com
Web: www.heavenandgolden.com

Az oldal tetejére